Ти тут

Свідоцтва християнські про зцілення, і як його вимолити

Зовсім не дивно, що величезна кількість хворих людей приходять за допомогою до церкви, бо чули численні свідоцтва християнські про зцілення. Однак деякі починають відмовлятися від професійного лікаря, і довіряють своє здоров`я якимось цілителів, магів та чаклунів, які проводять над хворими ритуали, де найчастіше використовуються церковні молитви та ікони. Таке навряд чи можна схвалити.

свідоцтва християнські

Правильне духовне життя

Проаналізувавши всі християнські свідчення про зцілення, можна зрозуміти, як важлива духовна життя для будь-якої людини, адже Церква існує не тільки для того, щоб підлікувати, наприклад, селезінку і печінку. Людина у своєму житті повинен прагнути до Бога - його головна мета, але часто людям зрозуміти такі речі дуже складно. Так ось: хвороби на шляху його - це є спосіб позбавлення від чогось зайвого і неправильного, в рабство чого потрапив чоловік.

рішення Бога

Безумовно, все залежить від Господа. Якщо Він вважатиме, що людині пора до Нього, то це незабаром і буде, а якщо побачить, що йому ще треба попрацювати на цій землі, Він так все і влаштує. Людина, яка не може примиритися з тим, що він скоро помре, а втративши надію і не впадаючи в смуток, починає щиро молитися, а Господь кожного з нас бачить і чує, і немає нічого для Нього неможливого. Святі - це наші посередники перед Богом, вони теж грають важливу роль і завжди готові заступитися і вимолити у Господа одужання. Людина без Бога самотній, а поодинці завжди важко діяти. Саме про це говорять всі свідчення християнські.

У період хвороби дуже важливо переосмислити життя і стосунки з іншими людьми, і Бог обов`язково допоможе. А якщо нічого у Нього не просити, то і допомоги не буде. Як Ісус Христос в Євангелії від Матвія сказав Своїм учням: «Просіть, і дасться вам… »За статистикою віруючі люди частіше отримують одужання, ніж невіруючі.



християнські свідчення засновані на реальних подіях

молитва

Кожна православна людина знає, що молитва - дуже сильне знаряддя, і цьому є різні свідчення християнські. Але іноді молитву намагаються перетворити в метод лікування, і це велика помилка.

Коли люди приходять на могилу до святої стариці Матронушки і чекають впливу якихось енергій, від яких нібито можуть розсмоктатися пухлини або ще що-небудь, в такому випадку вони стають схожими на тих невігласів, яких зцілював Сам Христос, але які потім не повернулися, щоб принести Йому свою вдячність і готовність служити Спасителеві. Як Христос одного разу запитав одного з десяти зцілених: «Ти прийшов, але де ж решта дев`ять?»

Християнські свідоцтва, засновані на реальних подіях



Недолік духовного життя приводить нас до страху перед смертю. У важку хворобу серце людини буквально починає плакати і прагнути до Бога. Часом ми навіть не можемо зрозуміти глибини цього прагнення, тому що прийшли в цей світ одні, одні й підемо, як нічого не принесли в цей світ, так нічого і не заберемо.

християнські свідчення про зцілення

Багато хто хоче знати хоч якісь правильні свідчення християнські про зцілення, щоб отримати надію. Можна навести кілька з них. Ось, наприклад, усіма нами дуже шановний професор-богослов Олексій Осипов розповів про своє чудесне зцілення. Справа вся в тому, що в дитинстві у нього була дуже серйозна проблема з хребтом, тому в певний момент він просто перестав рости. Але його духівник ігумен Никон Воробйов (Автор дуже корисних духовних книг) зауважив цю недугу. Це було літо, як раз перед навчальним роком. Благочестивий батюшка змусив підлітка Альошу встати до перекладині і заміряти його зростання. З цього моменту він почав рости, і кожного тижня приходив до батюшки вимірювати своє зростання. Чудо сталося, коли Олексій прийшов на 1 вересня в школу. Хлопці були дуже здивовані, адже він виріс за місяць десь на 15 сантиметрів. Ось так, по молитвам свого духовного батька, Олексій отримав чудесне зцілення.

Відео: Свідоцтво - Рак, смерть, пекло, воскресіння, зцілення

Другий випадок описує головний редактор православного журналу «Фома» Гурболіков Володимир. Він захворів на рак, переніс операцію і курси хіміотерапії. Лікар пояснив йому, що хвороба прогресує, і потрібно ще операція, після якої можна залишитися інвалідом, але таким чином хвороба, ймовірно, вдасться зупинити. Через п`ять днів він повинен був знову прийти до лікаря, щоб підготуватися до чергової госпіталізації.

Відео: Свідоцтво про зцілення

В цей же день йому зателефонував знайомий священик і запропонував пособороваться (таїнство помазання для хворих і вмираючих). Володимир погодився, тому що не бачив жодного для себе виходу, крім як примиритися і знайти спілкування з Богом. Після цього таїнства він здав повторні аналізи, які показали, що Володимир здоровий. Це викликало справжній шок у лікаря, людини невіруючої.

свідоцтва християнські

Відео: Свідоцтво про зцілення і про стан ЦЕРКВИ.

висновок

Як зізнався сам Володимир, він не чекав дива, а шукав у своєму серці світу і сил на майбутні випробування. Він виніс для себе урок, що потрібно завжди відчувати руку Господа і зв`язок з ним. А відчуваєш її тільки в постійному розпачем - відчутті, що ти порошинка і недостойний людина, якщо порівнювати з тим, наскільки Бог велелюбний, терплячий і милостивий до нас. Але ми часто, жорстокосерді і невдячні, не хочемо виправляти своє життя добрими справами і любов`ю, потураючи своїй гордині і марнославства, вибираючи все тимчасове і суєтне.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!