Ти тут

Чи є життя після смерті: сюрприз для атеїстів

Відео: Дискусія. Чи є життя після смерті.

Про те, що з нами буде після смерті, напевно не знає ніхто. У кращому випадку ми маємо одкровення релігійних авторитетів, в гіршому - домисли езотериків. Хоча, звичайно, є і більш-менш цікаві дослідження про людей, які побували на кордоні світів, потрапивши в реанімацію або просто переживши близьке до смерті стан поза лікувальних установ.

Коротко розповім про власний досвід околосмертного стану. Я була в реанімації і положення було дуже важким. Мені було важко дихати, і свідомість було, безумовно, змінено. Світ стало нібито заволікати туманом. Коли все майже зникло, я почула сильний чоловічий голос: «Цією душі ще не час йти на суд» і хтось почав читати молитву «Да воскресне Бог». На той момент я була зовсім не віруючою і молитву цю знати не могла, а прочитана вона була голосно і повністю. Після цього вранці я прокинулася і запитала, чи були напередодні в приміщенні чоловіки? Мені сказали, що не було, і молитву ту наді мною ніхто не читав, хоча все дуже злякалися, коли мені стало гірше. До речі, молитва ця вважається однією з найсильніших проти бісів. Хто втрутився в те, що відбувається? Я схильна вважати, що це був ангел-хранитель. Тепер я православна християнка не тільки в силу хрещення і сама читаю «Да воскресне Бог» перед сном. На питання «Чи є життя після смерті?» Моя відповідь давно визначено. І кожен день доводиться пам`ятати про той суд, який чекає мене, та й не тільки мене.

Моя віра - православ`я. Життя після смерті, згідно з нашими переконаннями, це те, до чого ми, віруючі, повинні готуватися все життя. Гріхи можна омити таїнством покаяння, проте ніхто з нас не знає, скільки нам залишено, можливо, наступна година нашого життя буде останнім, а ми не встигли принести покаяння і станемо перед Богом на суд у всій нечистоті гріха.

Відео: Чи є # життя після смерті? спогади хлопчика



Чи є життя після смерті? Звичайно, є, але не просто життя, а два в корені різні варіанти життя. На Землі ми можемо бути нещасливі, проте якщо ми пам`ятаємо про моральних законах і робимо все, щоб жити відповідно до них, якщо наше серце завжди відкрите для людини в біді, у нас з`являється шанс на хороший варіант майбутнього за труною.

Чи є життя після смерті? Є, однак ми не можемо передбачити і знати напевно, чи будемо ми праворуч Господа Ісуса Христа. Впевненість в тому, що саме я втечу - ознака гордості. Навіть святі до кінця не були впевнені, що вони будуть з Богом і Вищий Суд не відправить їх у пустелі пекла.

Відео: Чи є життя після смерті



Чи є життя після смерті? Ми будемо все життя сумніватися в собі і вірити в Бога, сподіватися і любити, щоб стати хоч на крок ближче до кращого майбутнього за труною. Звичайно, не можна забувати і про праведних справах. Однак при успіху потрібно пам`ятати, що саме Бог дав нам можливість творити, і не можна приписувати собі надто багато досягнень.

Кожен наш неправильний крок записується одвічними ворогами людей і є тільки один спосіб згладити ці скрижалі - відверто покаятися і висповідатися. Атеїстів після смерті чекає жорстокий сюрприз, адже їм доведеться відповідати не тільки за себе, але і за всіх, на кого вони намагалися вплинути своїми поглядами. Тих з них, хто не був хрещений, навіть не захищатиме ангел-хранитель, а тих, хто був хрещений, але не вірив, судитимуть суворіше, нарівні з відступниками віри. Тому хрещення - крок серйозний і багато до чого зобов`язує.

Страшно подумати, що є наші щоденні не найкращі справи і є життя після смерті як підсумок цих щоденних помилок-гріхів, які схильні затягувати людини, не дозволяючи йому одуматися і принести покаяння.

Хочеться, щоб ми задумалися про те, що чекає нас після того, як Господь підведе риску під нашою не завжди правильне життя. Потрібно шукати можливості бути по правильний бік, але це не завжди легке завдання. Нехай у вашому житті буде менше сумнівів і більше віри!

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!