Ти тут

"Державна" ікона божої матері в чому допомагає? Про що моляться іконі?

Хтось скаже, що прості люди повинні молитися перед іконами, що допомагають у вирішенні простих побутових проблем, а «Державна» ікона Божої Матері в чому допомагає, мало хто знає. Вважається, що цей образ призначений для тих, хто наділений державною владою, мовляв, звертатися до цієї ікони можна, тільки просячи підтримки для правителів країни. Однак це не зовсім так.«Державна» ікона Божої Матері в чому допомагає

болісні питання

У світлі сучасних подій, коли світ здається таким тендітним, коли державні кордони не захищають багаті руські землі від жадібних очей іноземців, коли для задоволення геополітичних запитів правлячої світової еліти знищуються сотні тисяч людей, коли всередині власної країни до влади дорвалися люди, байдужі до долі годуючих їх людей, хочеться вигукнути: «Невже це справедливо, невже так і повинно бути, невже немає сили, здатної протистояти злу і несправедливості ?!» Можливо, Господь відвернувся від Росії? Чи є відповідь на це питання?«Державна» ікона Божої Матері значення

Простий збіг чи знамення?

У 1917 році, 2 березня, в селі Коломенське, що нині входить у межі міста Москви, чудесним чином була знайдена ікона Богородиці, на якій Пречиста Діва тримає в руках символи державної влади. Цікаво, що в цей же день відбулася ще одна подія, що перевернула долю нашої країни - імператор Микола Другий відрікся від покладеної на нього місії правити країною, як належить людині, помазав на таке служіння Самим Господом Богом. Однак Отець Небесний не кинув напризволяще країну і її знедолений народ. Сталося диво, що дало всій Росії надію на порятунок. У момент зречення Бог незримо стояв біля Миколи і взяв у нього скіпетр і державу, щоб передати Тієї, яка ніколи не зречеться них, а свого часу передасть гідного. Як інакше можна пояснити диво появи ікони Цариці Небесної в облаченні цариці земної, сидить на троні з символами верховної влади над країною в руках і з Богомладенцем на колінах, благословляє всіх, до Нього припадають?«Державна» ікона Божої Матері молитва

Свою думку щодо верховної влади Господь повідомив через просту селянку

Цікаво, що жінка, яка розповіла про місце, де лежить ікона, бачила сни, в яких Сили Небесні і вказали їй на нього. Виходить так, що Господь передбачав майбутнє зречення. А може бути, Соборна клятва, дана представниками всіх земель і станів в 1613 році роду Романових, була в 1917 році скасовано? Ми можемо тільки гадати і шукати таємний зміст події. «Державна» ікона Богоматері не відповідає, хто винен у скорботах народу і в захопленні влади безбожниками. Значить, відповідь нам знати і не потрібно. Адже відшукуючи його, ми шукаємо винного. А нам заповідано: «Не судіть, і не судимі будете». Благословенням і соборною молитвою Патріарха Алексія Другого православні громадяни Росії принесли покаяння за те, що не зберегли монархію, що попустили порушення і недотримання Соборній клятви, яку він виголосив і скріпленої підписами перед першим Романовим - шістнадцятирічним Михайлом Федоровичем Романовим-Юр`євим - 300 років тому.ікона «Державна Божа Матір фото

Збіг чи нове знамення?

У місті Єкатеринбурзі, де була розстріляна царська родина, в пам`ять про цю подію заснували монастир Святих Царствених Страстотерпців. На початку двохтисячних на території монастиря звели храм Богородиці. Престольне ікона, на честь якої він був освітлений, це, як ви розумієте, «Державна» ікона Божої Матері. Значення події важко тлумачити двояко. Символізм ніхто не оскаржував тоді і не заперечує зараз. Цар-мученик, який відрікся від престолу, і прийняла від нього атрибути влади «Державна» ікона Божої Матері. Значення того, що сталося після, ще належить осмислити: в 2010 році, не простоявши і чотирьох років, церква згоріла.«Державна» ікона Божої Матері

Господь береже Росію

Є думка, що останні Романови вже не мали російської крові, а їх тісні стосунки з монархіями інших країн, завжди мають претензії до Росії, погрожували нашій країні втратою незалежності, якої домоглися колишні царі, розширивши межі і забезпечивши торговельними морськими повідомленнями. Нам загрожувала доля дійної корови, яка стала б живити Європу. Довготерпеливий і милосердний Господь не допустив цього. Запорукою Його піклування і благовоління до Росії і стала «Державна» ікона Божої Матері. У чому допомагає образ, неважко здогадатися. Йому моляться про збереження цілісності держави під час небезпек, пов`язаних з ризиком територіального розпаду країни. Йдучи служити в армію, потрібно прийти в храм і попросити благословення у святого образу. Якщо мати дасть своєму синові, коли він вирушає охороняти кордон, похідний складень з цією іконою, то Пресвята Діва дарує йому перемогу в бою, якщо такий трапиться, і він повернеться додому цілим і неушкодженим.ікона Пресвятої Богородиці «Державна»

Відео: Молитва ікона Державна. Молитва про правду. Молитва про Росію.



Добре б ікона Пресвятої Богородиці «Державна» висіла в кабінетах урядовців. І перед прийняттям рішень вони спадали на думку б себе хресним знаменням, звернувши погляди і думки до Святого Ліку.

Коли почнеться новий розквіт Росії?

Напередодні всенародного сирітства нам була виявлена «Державна» ікона Божої Матері. Про що моляться Богу сироти? Вони звертаються до Нього у всіх своїх потребах і скорботі.

Легенда стверджує, що благоденство в Росії настане, коли на своє місце повернеться чудотворна «Державна» ікона Божої Матері. молитва, яку ми читаємо перед цим образом, нехай містить і це прохання. А що вважати тим місцем, куди повинна повернутися ікона і чому вона досі не там? Щоб зрозуміти це, треба докладніше познайомитися з її історією.ікона Пресвятої Богородиці «Державна»

Чудо набуття ікони



13 лютого 1917 року якійсь жінці (збереглося навіть її ім`я - Євдокія Андріанова) привидівся сон. А треба сказати, що напередодні, 12-го числа, було велике свято на честь глибоко шанованого образу Діви Марії, іменованого «Іверським». есхатологічний сенс Іверської ікони Божої Матері, таємниче пов`язаний з кінцевими долями світу, відомий духовним особам. Так ось, в ніч після свята наснилося Євдокії, що від неї вимагають відшукати в селі Коломенському чорну ікону, пофарбувати її в червоний колір і перед знайденим чином молитися. Побожна жінка старанно помолилася Богу, просячи наставити на шлях істинний і навчити виконати Його Святу волю, а також позбавити від підступів диявола, якщо це від нього вона отримала бачення.

Відео: Молитва перед іконою Божої Матері Державна

26 лютого привидівся їй новий сон, де постала перед нею Велична Жінка і своїм серцем відчула в ній Євдокія Саму Пречисту Діву. Не в силах більше мучитися здогадками і зберігати в таємниці свої сновидіння, пішла Євдокія Андріанова в Коломенське, благо воно було не дуже далеко. Знайшла вона там церкву Вознесіння і приступила до настоятеля зі своїми тривогами і сумнівами. Добрий батюшка вислухав її, показав іконостас, але жодна з ікон не була схожа на ту, що жінка бачила уві сні. Тоді вирішено було пошукати в підсобних приміщеннях. І в підвалі знайшли-таки шукане. Образ був покритий пилом і павутиною, проте це була саме та ікона, яку жінка бачила уві сні. «Державна» ікона Божої Матері в чому допомагає

Так вперше була знайдена заступниця російської землі - «Державна» ікона Божої Матері. Молитва простої сільської жінки про наставляння на шлях істинний здійснилася таким способом. Воістину, шляхи Господні несповідимі.

У яких потребах допомагає Богородиця «Державна»?

Звістка про ікону Богородиці, що взяла в свої руки монаршу владу над країною, швидко розлетілася по околицях і добралася до обох столиць. Образ стали возити по різних парафіях, люди шикувалися в черги, щоб тільки подивитися, як виглядає «Державна» ікона Божої Матері. Молитва перед Нею багатьом допомогла зцілити недуги, влаштувати особисте життя і допомогти при матеріальні труднощі. Цариця Небесна, як рідна мати, допомагає у всіх бідах. Потрібно тільки підійти до неї, розповісти про себе. Промислом, мудрістю і владою все влаштує і всіх втішить «Державна» ікона Божої Матері. У чому допомагає цей Образ людям, хрещеним у Ім`я Її Божественного Сина? Судіть самі. Осиротівши після втрати царя, народ припав до Небесної Матері. Її лик суворий і владний. Вона сидить на земній троні, що підтверджує прийняття Нею на себе саме земної, мирської влади над країною. Мирська влада - це мирські справи, мирські турботи і мирські проблеми.«Державна» ікона Божої Матері

зникнення ікони

Незабаром після набуття ікону відреставрували, за участю патріарха Тихона в честь неї був складений акафіст, складена служба і канон. У наступні роки, коли почалися гоніння на віруючих, а церкви стали спустошувати і оскверняти, ікона зникла. Але вона не була втрачена безслідно. Перша ікона «Державна Божа Матір», фотографія якої поміщена на початку статті, довгі роки таємно зберігалася в запасниках Державного історичного музею.

друге Знайдення

Другий раз її знайшли відразу після першої Літургії з царственим мученикам, тобто через 72 роки після Екатеринбургской бійні. Співробітники Історичного музею передали її православної церкви.

Можна не розбиратися в політиці, не знати глибоко історію, а тільки любити і поважати свою батьківщину, шанувати Бога, Його Пречисту Матір і святих, і тоді серце саме підкаже, кому «Державна» ікона Божої Матері в чому допомагає.«Державна» ікона Божої Матері про що моляться

За переказами, процвітання почнеться в Росії після того, як ікона повернеться на місце свого знаходження, тобто в Вознесенський храм Коломенського. Зараз вона знаходиться в храмі Казанської Божої Матері, також розташованому в Коломенському, а Вознесенська церква поки закрита. Принаймні у 2012 році це було так.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!