Ти тут

Як очистити карму

У перекладі з санскриту «карма» означає «дія», в православ`ї цьому поняттю відповідає «гріх». Розуміння значення карми сприяє поліпшенню життя людини.

Вплив наших вчинків на сьогодення і майбутнє відзначили ще наші предки. Причому важливі вчинки не тільки цьому житті, але і всіх попередніх. У вантажу, принесеного людиною з минулих життів, є своя назва - родова карма. Саме нею визначаються умови народження людини: країна, добробут сім`ї, взаємини в ній, ступінь таланту. Чим гірше ви жили в минулих своїх втіленнях, тим складніше вам буде в цьому. Але сенс не в тому, щоб покарати людину, а в тому, щоб дати можливість очистити карму.

Отже, головною метою нашого життя є спокутування гріхів. У місці, куди потрапляють душі після смерті, це не представляється можливим, так як саме наш світ - це щось на кшталт християнського чистилища. Якщо душа має мало гріхів, то людина народиться багатим і красивим, і у нього, крім мети не зіпсувати карму, будуть також інші завдання. З цієї причини попит з цих людей куди суворіше, ніж з інших.

Відео: Як очистити карму? Спосіб очищення карми

Як почистити карму



Уявімо, що карма - це рідина, що стікає по декільком трубах в певний посудину - назвемо його посудиною карми. З невідомої нам причини, душа, приходячи в цей світ, забуває про свою первинну завданню і починає напрацьовувати нову. Досвід, набутий людиною в рамках поточної життя, можна умовно назвати напрацьованої кармою. Її рівень в посудині сильно впливає на перебіг життя людини: можна сказати, що до нас з народження приставлений якийсь наглядач або, якщо хочете, ангел-хранитель, який ретельно стежить за посудиною карми і швидко реагує на зміни - заохочує хороші вчинки і карає за погані .

Приходячи в цей світ, ми надаємо занадто багато значення матеріальним цінностям, абсолютно забуваючи про те, що основне питання нашого існування полягає в тому, як очистити карму. Ми прагнемо до успіху, влади, грошей, приділяємо багато уваги талантам і умінням, абсолютно не зважаючи на, що світ куди глибше і багатогранніше. Ми ідеалізуємо те, що нас оточує. Щоб виявити «ідеалізації», необхідно уявити своє життя без чогось дорогого - наприклад, без визнання. Якщо життя без будь-якого явища здається сірою і безглуздою - значить, ви його ідеалізуєте. А що відбувається, якщо дитина заграється з улюбленою іграшкою замість того, щоб зайнятися приготуванням домашнього завдання? Правильно - іграшку відбирають. Для початку доглядач відбере удачу, а якщо ви не звернете на це ніякої уваги, здатний зруйнувати всі ваші починання.

Відео: Що таке карма і як її очистити - Все буде добре - Випуск 259 - 25.09.2013 - Все буде добре



Благо, у нашого судини карми є труби не тільки підводять, але і відводять, тому від негативного досвіду можна позбутися. Так, як очистити карму?

В першу чергу необхідно перекрити труби, по яких в посудину надходить рідина: тобто шукайте ідеалізації і міняйте до них ставлення. Для цього добре вести щоденник самонаблюдений: він допоможе систематизувати позитивний досвід, і відповідь на питання, як очистити карму, представиться куди більш ясним.

Для початку уявіть собі світ без цих важливих для вас явищ - куди краще навчитися надавати їм менше значення, ніж позбутися їх зовсім. Розвивайте в собі здатність здійснювати обдумані вчинки: навчіться милосердя, співчуття, займіться благодійністю. До цього ж можна віднести прояви альтруїзму, прагнення до поширення знань.

Будь-який негативний вчинок веде до накопичення негативної карми, а якщо ви нашкодите якій-небудь людині, то в наступних життях у вас будуть перед ним зобов`язання.

Відео: Як очистити карму роду медитація

Кожна людина володіє тим чи іншим талантом, він може проявлятися по-різному - в слюсарній або бібліотечну справу, умінні лікувати або готувати. Талант - це дар згори, і якщо вас нагородили якимось талантом, докладете всіх зусиль до того, щоб використовувати його на благо людей. Якщо у вас є тяга до будь-якої діяльності - присвятіть їй своє життя, це не тільки принесе вам задоволення, але і зніме питання, як очистити карму, з перших позицій. Заняття улюбленою справою не тільки зменшує негативний досвід, але також робить людину щасливою, полегшує йому життя.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!