Ти тут

Що таке перевернутий хрест? Значення

Ви знаєте, що означає перевернутий хрест? Значення істинного перевернутого хреста сьогодні, на жаль, мало кому відомо. У багатьох сучасних джерелах він згадується в якості знака сатаністів. Це не так, друзі ... Спочатку його значення було тісно пов`язане з ім`ям апостола Петра, а вже потім і з дияволопоклонниками. Детальніше про все читайте в нашій статті.що позначає перевернутий хрест

Відео: Значення тату перевернутий хрест приклади татуювань на фото

Перевернутий хрест. значення

Його найперше і головне призначення - це смирення і негідність в порівнянні з Ісусом Христом. Саме так пояснював це апостол Петро. Отже, давайте дізнаємося, що позначає перевернутий хрест?

Святий Петро

65 рік. Час правління переконаного гонителя християнських ідей імператора Нерона. Згідно з переказами, саме тоді на перевернутому хресті був розп`ятий апостол Петро. Чому? В знак каяття за те, що він тричі відрікався від Спасителя. Багато джерел стверджують, що Петро, засуджений на смерть за те, що проповідував християнство, сам обрав для себе таку незвичайну "знаряддя страти", Щоб показати Ісусу Христу, що він не гідний померти таким же чином, як і Сам Спаситель! В результаті Петра розіп`яли вниз головою.

Відео: Що означають родимки (значення родимок)

Католицька символіка: перевернутий хрест



Значення такого хреста пізніше стало фігурувати і в католицькій символіці. Він зображений на троні самого Папи Римського. Звичайно, це викликає різну реакцію у сучасного суспільства. Більшість людей не поділяють цих дивних католицьких поглядів.перевернутий хрест значення

Відео: Татуювання Хрест Відверта розмова з майстром тату Уфа Tatu Cross Думки від Едгара HD

Сатанинський перевернутий хрест

Значення перевернутого хреста як сатанинського пояснюється тим, що латинський хрест, який має чотири відгалуження, характеризується наступним чином:

  • його вершина означає Бога-Отця;
  • дві бічні сторони - Бог-Син і Бог-Дух;
  • нижнє закінчення - Сатана.


Виходить, що Сатана знаходиться вище Святої Трійці. Ось чому це сприймається як символ самого Антихриста. Насправді це можна сміливо назвати забобонами фанатиків, які відреклися від Христа.що означає перевернутий хрест

Інші версії того, що значить перевернутий хрест

Знаряддя чорних магів

Багато хто називає це звичайним перекрученням ідеї хреста Божого, пародією на Всевишнього і на Його символіку! Цікаво, що чорні маги використовують подібну перевернуту символіку для того, щоб наочно підняти зло, принижуючи добро!

хрест язичників

Відео: Що означає півмісяць на Хресті?

Колись давно такий хрест символізував двох богів - Аполлона (бога сонця) і Тора (бога грому і бурь).

Ісус Христос не вважав хреста ...

Як б сьогодні не трактувався хрест, він, перш за все, є предметом для релігійного шанування більшості християнських конфесій. Але ті, хто хоч іноді читає книжки, прекрасно знає долю цього символу у самих витоків християнства. Справа в тому, що ні Ісус Христос, ні його учні (серед них - Левій Матвій) взагалі не шанували хрест. Більш того, не використали вони і хресне знамення!

Пояснюється це тим, що новоспечені християни не відчували потреби в яких би то не було символах. Всіх їх відрізняла любов. Колись Христос сказав своїм учням: "Даю я вам, діти мої, нову заповідь: один одного любити караю. Якщо між вами запанує любов, то все будуть знати, хто ви такі. Ви - мої учні!"

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!