Ти тут

Перевернутий хрест як символ магії, влади і ... Сатанізму!

Перевернутий хрест - це досить неоднозначний символ. З одного боку, це знак меча як бойовий християнської сили, а з іншого - смиренність з Ісусом Христом (в розумінні католиків). Крім того, це символ одного з святих - апостола Петра, який був розп`ятий саме на ньому за часів правління імператора Нейрона, що не визнавав ніяких християнських ідей. перевернутий хрест

Чому саме апостол Петро?

Як ви думаєте, чому Петра розіп`яли саме на перевернутому хресті? Це сталося за його власним бажанням! Справа в тому, що майбутній святий сам обрав таке "знаряддя страти", Оскільки вважав себе недостойним померти як Ісус. Це було своєрідним каяттям Петра за його триразове зречення від Христа-Спасителя.

Що означає перевернутий хрест?



Своє офіційне значення він прийняв в католицькій символіці. Він зображений на троні Папи Римського. Сьогодні це викликає досить неоднозначне судження і оцінку. Крім того, перевернутий хрест належить античному богу сонця Аполлону і скандинавському богу бурі і грому Тору. Однак своє найпоширеніше значення цей символ придбав, звичайно ж, у сатаністів.

Відео: Напій Монстр - робота сатани

символ сатанізмущо означає перевернутий хрест



Взагалі, сатанізм - це певні вірування і світогляду, повинні трактуватись через могутність і свободу найбільшого диявола всіх часів і народів - Сатани. Атрибути послідовників Люцифера: вогонь, змії, вовки, кішки, козли і зв`язок з підземним світом. Візуально у сатаністів є один найбільш відмітний знак - перевернутий хрест. Це своєрідна ненависть і глузування над розп`яттям Ісуса Христа. Його у вигляді кулона носять на шиї майже всі прихильники Сатани. Цей знак навіть присутній в музичних альбомах відомих зарубіжних виконавців.

Відео: Знак перевернутого хреста: Порошенко, вибори президента (25.05.2014)

Ви запитаєте, чому саме перевернутий хрест є символом сатаністів? Все просто! Справа в тому, що латинський хрест має чотири закінчення: Бог Отець - це вершина, Бог Син і Бог Дух - це два бічних закінчення і четверте (нижня) - це Сатана. Відповідно, якщо перевернути латинський хрест, то можна підняти Люцифера над всією Святою Трійцею, що і роблять його прихильники - сатаністи. Саме тому такий хрест став беззмінним символом Антихриста.

символ магіїсимвол перевернутий хрест

Відео: Кремлівські зірки Договір з пекла як зникли царські орли

Як було сказано вище, цей хрест є символом смерті святого апостола Петра. На жаль, сьогодні цей символ зовсім не означає смиренність і каяття перед Ісусом Христом ... У наше століття процвітають різні субкультури, до яких ніяк не можна застосувати такі слова, як "добропорядність", "каяття", "смиренність". Використовуваний ними перевернутий хрест - це серйозний виклик християнству. Зображеннями перевернутого хреста нерідко супроводжуються ті чи інші магічні обряди.

Хрест - це фетиш нашого часу?

Відео: сатанинські ЗНАКИ в МОСКВІ!

Сьогодні православний або сатанинський хрести - це предмети релігійного і антихристиянського шанування. Однак, звернувшись до витоків християнства, можна дізнатися, що сам Ісус і його учень (наприклад, Левій Матвій) взагалі не шанували хрестів, не використали хресних знамень. Справа в тому, що раніше християни взагалі нічого не опредмечивающих і тим більше не потребували якихось символах! Відмітною їх знаком була ... любов до всіх людей. І сказав Христос своїм учням: "Любіть один одного так само, як я люблю всіх вас ..."

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!