Ти тут

Иегудиил - архангел, що дарує підтримку всім, хто хоче прославити господа нашого

Иегудиил - архангел, чиє ім`я знайоме лише деяким християнам. І це дуже сумно, адже протягом всієї історії людства він невпинно допомагав віруючим. Тому давайте виправимо цю несправедливість і відкриємо світові справжнє обличчя їх захисника. Отже, хто ж такий архангел Иегудиил? У чому допомагає він людям і як правильно йому молитися? Про це і поговоримо.

єгудиїл

Хто ж такий архангел Иегудиил?

У Біблії написано, що вперше люди зіткнулися зі своїм покровителем ще за часів Мойсея. Так, згідно з волею Божою, Иегудиил був посланий на землю, щоб захищати його народ від ворогів і карати всіх, хто посмів поклоняться брехливим богам. Що стосується імені архангела, то воно перекладається як «Той, хто вихваляє Бога», або «слов`ян Господа».

Сліди архангела в історії людства

Досліджуючи Біблію, християни навряд чи знайдуть там ім`я Ієгуда. Вся справа в тому, що цей благочестивий воїн небесний не залишив явних слідів в цій книзі. Лише за непрямими згадками можна простежити присутність архангела в житті віруючих. Наприклад, така ось цітаат: «Слухай мене, Я посилаю тобі в допомогу Свого посланця, щоб він завжди зберігав тебе і вів в потрібному напрямку-виконувати заповіді Мої перед обличчям його, і вислухай голосу його-не супереч проти нього, адже він не пробачить злодіянь ваших, бо ім`я Моє в ньому »(Вих. 23-20-21).

Крім цього, багато старовинні перекази розповідають про діяння цього ангела. До того ж Иегудиил - архангел, чиє ім`я часто згадувалося в католицьких літописах XV-XVI ст. Зокрема, досить яскравий опис даного персонажа міститься в одкровеннях ченця Амадея Португальського. Однак, незважаючи на все це, сьогодні католики не звертаються в своїх молитвах до цього архангелу.



Що стосується православної віри, то лик помічника Божого тут вперше зобразили на початку XVII століття. Це стало можливим завдяки працям Дмитра Ростовського. Саме він переклав старовинні тести на російську мову і докладно описав зовнішність Ієгуді.

Иегудиил архангел

Як виглядає архангел?



Отже, Иегудиил - архангел, чий лик часто зображують на іконах, що дарують захист Господа. Згідно древнім текстам, його завжди малюють з золотою короною в правій руці. Адже вона є нагородою тим, хто вірою і правдою служив Всевишньому і прославляв Його в своїх справах. А ось в лівій руці у архангела батіг. Нею Иегудиил карає тих, хто все життя грішив і не хотів повірити в Творця.

Кому допомагає Иегудиил?

Перш за все Иегудиил - архангел, який допомагає тим, хто трудиться в сфері мистецтва. Це пов`язано з тим, що будь-який талант - це дар Божий, а значить, все створене під його впливом восславляла єдиного Творця.

Тому праця і творчість - це те, чому сприяє архангел Иегудиил. Саме для цих цілей Господь нагородив свого вірного слугу золотим вінцем. І кожен, хто діяннями своїми звеличував ім`я Господа, може бути впевнений в тому, що після смерті ангел покладе на його чоло нетлеющую корону.

єгудиїл в чому допомагає

Молитви архангелу Іегудіілу

Є кілька древніх молитов, здатних закликати архангела. Читати їх можна як уголос, так і про себе. Иегудиил чує голоси всіх, хто потребує і ніколи не відмовляє їм у допомозі. Саме тому йому потрібно молиться щоразу, коли потрібно натхнення, або тіло починає охоплювати лінь.

«О, великий Архангел Господній Иегудиил, безстрашний захисник слави Божої! Ти, неухильно славить Святу Трійцю, пробуди в мені силу приховану. Допоможи мені, грішному, творити добрі діла, Отця і Сина Небесного прославляють. Освіти шлях мій, щоб не оселилася смута в серці моєму, і я не збився в вірі своїй довіку. Амінь! »

«Святий Архангел Иегудиил, наставник і заступник всіх, хто йде по шляху Христовому! Визволи мене від тяжкого гріха ліні і направ на шлях істинний, щоб справи мої були на славу Отця Нашого Небесного. Дай мені, дурного, і зміцни думки мої непостійні, в ім`я Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь! »

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!