Ти тут

Якого числа день ангела анастасії? Як його відзначати?

Відео: Дубаї # 9 День Народження Макса їдемо на Феррарі в Ферарі Ворлд Абу Дабі Ferrari World Abu Dabi

Іменини - особливий день. Як говорив святий Іоанн Кронштадтський, ми відзначаємо день ангела, щоб наші небесні покровителі пам`ятали про нас і молили Господа про здоров`я нашої душі і тіла. день Ангела АнастасіїІменини - найважливіший день у році, коли слід всі свої думки спрямувати до Бога і за все йому подякувати. Добре буде, якщо день ангела Анастасії пройде в церкві. Це найкращий час для роздумів про вічне і минуще. Варто подумати про те, що корисно для душі, а що - не дуже.

Відео: DIY Як святкувати Різдво? Ідеї на Новий рік!

Іоанн Кронштадтський говорив багато мудрих речей, що стосуються молитви, праведного життя і любові до Бога. Він радить усім, хто звертається за допомогою до своїх святим покровителям, більше роздумувати про вічність і намагатися вести скромний спосіб життя, можна навіть сказати, аскетичний. Нехай день Ангела Анастасії пройде в роздумах про це. Не слід також забувати про допомогу ближнім. Іоанн рекомендує всім нам вчитися у своїх покровителів щирої любові до Всевишнього, відчуженості від мирської суєти, правильної молитви, посту, безкорисливості. Слід також звернути увагу на те, як святі переживали хвороби, біди і горе: вони не скаржилися на своє важке життя, а з гідністю виходили зі складних ситуацій.

Коли іменини у Анастасії?

День ангела Анастасії доводиться на 4 січня, 28 квітня, 23 березня, 11 і 12 листопада. день Ангела Анастасія датаІменини відзначаються в той день, який слід незабаром після дня народження.

Свята Анастасія Узорішительниці

Святі подають нам приклад, показують, як потрібно жити. Давайте згадаємо мученицю Анастасії Узорішительниці, яку церква вшановує 4 січня.

Відео: Тіматі - Зеро (Прем`єра фільму, 2015)



Ця велика жінка народилася в Римі. Її батько поклонявся язичницьким богам, а мати вірила в Христа, але нікому про це не говорила - в ті часи небезпечно було про це говорити. Учителем дівчата в молодості був праведний і розумний Хрисогон, який сповідував християнство. день Ангела іменини АнастасіяКоли мати Анастасії померла, батько змусив нещасну вийти заміж за Помплія. Він був язичником, і дівчині було дуже гірко, що вона змушена жити з ним.

побожні справи

Анастасія з глибоким співчуттям ставилася до ув`язнених, яких засудили за віру в Ісуса. Вона часто одягала лахміття, щоб всі приймали її за жебрачку, і проникала разом зі своєю служницею в темниці. Якщо ви носите ім`я цієї святої, подумайте, на що ви готові піти заради ближніх. До слова, ми вже знаємо, коли зазначає Анастасія день ангела. Якого числа це свято, ми обговорювали вище. Дівчина приносила в`язням їжу, лікувала їх, а нерідко і викуповувала їх за чималі суми грошей. Коли її чоловік дізнався все це від служниці, він побив її і заборонив виходити з дому. Але дівчина знайшла розраду в листуванні зі своїм учителем, який просив її не падати духом і частіше згадувати про страждання, які Христос прийняв на хресті. Це повинно було надавати їй сил. Учитель написав Анастасії, що її чоловік помре під час подорожі по морю. Незабаром Помплія відправився в Персію, але так і не прибув на місце призначення - потонув. Звільнившись від тиранії чоловіка, Анастасія стала роздаровувати бідним все, що вона мала.



Свята почала мандрувати по світу. Незадовго до цього вона придбала деякі медичні знання, а потім застосовувала їх на практиці, допомагаючи укладеним. Неспроста святу стали називати Узорішительниці - вона доклала багато зусиль, щоб рятувати від уз багатьох християн, які перебувають в біді. У день ангела Анастасія (дата, як ми пам`ятаємо, визначається по дню народження) повинна молитися про те, щоб небесна покровителька і її врятувала від нещасть.

Арешт і ув`язнення

Через деякий час Анастасія зустрілася з юною і праведної Феодотією, у якій теж недавно помер чоловік. Дівчина стала допомагати святий в її добрих справах. Але в ті часи йшли гоніння на християн, їх стали переслідувати. Анастасію схопили, коли вона перебувала в Іллірії. Одного разу стражники вирішили відвести її до правителя області. Він, звичайно, запропонував їй зректися віри і став у фарбах описувати, які страждання її чекають, якщо вона цього не зробить. Але все обмежилося тільки словами, і незабаром правитель області відіслав її до Ульпіану, що був у той час Капітолійському жерцем. Він був дуже жорстокою людиною, познущатися над людьми було йому в радість. Він поставив святу перед вибором: в разі зречення від Христа - шикарне життя, багатство, незліченні скарби, кращі наряди, а в іншому випадку - жахливі муки і страшні тортури. Але йому не вдалося схилити Анастасію до зради своєї віри - вона вважала за краще страждання.

Відео: Софія Прекрасна - Принцеса-метелик - Серія 19, Сезон 1 | Мультфільм Disney про принцес

У день ангела Анастасії слід поміркувати про сміливість цієї дівчини. А як би ви вчинили на її місці? Але святий не судилося померти так рано - стався випадок, який продовжив їй життя. Жрець був вражений красою дівчини і вирішив згвалтувати її, але йому навіть не вдалося до неї доторкнутися - вмить він втратив зір. Страшний біль в очах змусила його з криком вибігти з будинку, він попрямував в сторону язичницького храму, благаючи богів зцілити його, але несподівано він впав на землю і помер. Анастасія та Феодотія, таким чином, уникли полону.

мученицька смерть

Недовго свята була на свободі, скоро її знову схопили і вирішили втопити в морі. Але знову сталося диво: людям вдалося врятуватися, вони вийшли на берег. Однак незабаром після цього нещасним судилося померти. Святу Анастасію також були страчені: в землю вбили чотири стовпи, між ними розпалили вогонь, і розтягнули нещасну над багаттям.

Анастасія день Ангела якого числаЯк за життя святая допомагала страждаючим людям, так і зараз вона продовжує цю добру справу. Не забудьте помолитися 4 січня, якщо ви носите її ім`я. також в день ангела (іменини) Анастасія повинна накрити святковий стіл і запросити в гості всіх, хто їй дорогий.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!