Ти тут

Що для нас означає вік христа?

Відео: «Великі таємниці: Великі таємниці древніх літописів» (03.04.2014) Повна верcія

Все, що так чи інакше пов`язане з ім`ям Ісуса Христа, має для людини велику значимість. Навіть якщо він не зараховує себе ні до однієї з релігій, його життєві віхи незмінно перегукуються з тим чи іншим фактом з життя Спасителя.

Відео: Що розумієш в 33 роки

Особливо яскраво досягнення певного віку виражається в символізмі. А саме, коли людині виповнюється 33 роки, цей рубіж беззастережно називають віком Ісуса Христа.

Чому саме 33 роки? Адже, як відомо, випадковостей не буває. А в такому глобальному масштабі так вже точно. Що таке вік Христа, знають всі.

Відео: Територія помилок від 14.11.2014. Ісус Христос. Що вирізано з тексту Нового Завіту?

Релігійні діячі та історики скрупульозно вирахували, що саме в 33 роки Ісус був розп`ятий. Але цим справа не обмежується. У день розп`яття відбулося сонячне затемнення. За запевненням астрономів, сталося воно в 33-му році н. е. І далі зробили висновок, що Спаситель помер в п`ятницю, 3 квітня, о 3 годині дня, і на той момент вік Ісуса Христа був 33 роки.



У сучасному розумінні вік Христа говорить про досягнення зрілості у всіх аспектах: фізичному, духовному, ментальному. Чи так це на самому справі - не вік Христаясно. Але саме таким чином сприймається людиною досягнення свого 33-річчя.

У соціумі нас оточує безліч забобонів і прикмет. Але тільки не зіставлення: 33 - вік Христа. А ось те, що відзначати в цей рік свій день народження не можна - це вже марновірство.



Висловлюючись сучасною мовою, «жив хлопець, збаламутив народ так, що до сих пір пам`ятають», - промайне в думках у кожного. І відбувається якесь порівняння, міркування про самого себе: мовляв, а я-то чого домігся? Ось і вік Христа вже ... Так що символізм 33-річчя в чому корисний. Своєрідний поштовх до того, щоб задуматися про себе і про вічне.

На жаль, занадто буденно сприймається все те, що привніс Спаситель в наш світ. Начебто все шанують, а заповіді досі не виконуються. І з гординею навіть у віруючих непорядок. Не кажучи про мирян. Віруючим в цьому плані навіть складніше доводиться. Ні-ні, та й гріє думка: я-то вірю, я-то врятуюся ... А це вже, як не крути, горезвісне почуття переваги. Так що працювати нам усім над собою і працювати.вік Ісуса Христа

Безсумнівно шкода, що, незважаючи на тисячолітні праці і зусилля релігійних діячів всіх рангів, обиватель, в основному, і пам`ятає-то лише про те, що Ісус був розп`ятий в 33 роки. І це тільки тому, що в наш час даний вік уже став загальним. А що він робив, що заповідав? Звичайно, щось хороше. Але ось що?

Якщо до цього часу не проникли в саме серце слова Спасителя, то не в тому річ, що релігія їх злегка, але спотворювала, трохи, але прибріхує. У свою користь, звичайно. Не дарма ж індульгенціями торгувала. Взяла на себе роль Господа на Землі. А толку-то? .. Всім вже ясно, куди світ котиться. Без любові до Бога, без любові до ближнього.

Однак, незважаючи на деякі недоліки, позитивні моменти є. Зараз багато міркують про Христа. І езотерики, і вчені. В останні десятиліття зроблено безліч відкриттів, які 33 вік Христадоводять, що наука, в яку ми свято віримо, здебільшого помилкова. Що людина ніколи і не походив від мавпи, а вся ця теорія «притягнута за вуха», і була, безсумнівно, вигідна певним силам. Радує, що вчені в своїх дослідженнях вийшли на поняття Бога і доводять, що Він є.

Так що безперечно, «вік Христа» присутній в нашому житті - це позитивний момент. І невимовно шкода, що результатів від цього так мало ...

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!