Ти тут

Пророцтво вячеслава - отрока, посланого богом

Відео: Русский Ангел фільм другий серія 1 - Катастрофи на всій планеті

У наш тривожний час люди бажають набути впевненості. Тому прислухаються до слів провидців, які вміють заглядати в майбутнє. Широкий інтерес вже багато років викликає пророцтво В`ячеслава, отрока, який прожив усього десять років. Хлопчик говорив зовсім недитячі речі. Йому була відкрита інформація про останні часи і долі людських. Давайте спробуємо розібратися, чи був хлопець прав.

пророцтво вячеслава отрока

Про В`ячеслава Крашеніннікова

Хлопчик народився в 1982 році в родині військового. Матушка його була домогосподаркою, займалася вихованням дітей. В`ячеслав з малих років хворів на рак крові. У садок не ходив. Але в школі займався. Слід зазначити, що вчителі нічого незвичайного в дитині не помічали. Класна керівниця говорила, що займався він посередньо, але виділявся добротою серед інших. Про отрока багато говорить його мати. Вона багато робить, щоб передати його слова світу. Жінка впевнена, що хлопчика на землю послав Господь, щоб попередити народи про страшні часи, які кожного змусять зробити складний вибір. Отрок, як кажуть, бачив хвороби людей, умів лікувати. Однак більш важливим для нього було розповісти про свої бачення, допомогти віруючим врятуватися від диявольських сил, які, на його думку, незабаром розставлять свої хитрі мережі над усією планетою.



пророцтва отрока вячеслава

Пророцтва отрока В`ячеслава

Про юного провидця знято кілька фільмів, написані книги. Ставлення до нього неоднозначне. Людей дивують і лякають його думки. Одних - безкомпромісністю, інших - глибиною, мудрістю і чистотою. Справа в тому, що пророцтво В`ячеслава (отрока) полягає в тому, що світ близький до краху. Лише поодинокі врятуються. Але вони проведуть тяжкі, майже неможливі випробування. Хлопчик розповів світові, що людьми опанує диявол. Він сам з`явиться в світ, оголосивши себе посланником Господа. Буде ця людина підступним і хитрим. Він створить настільки сильне поле навколо себе, що люди йому будуть вірити. Пророцтво В`ячеслава (отрока) щодо цієї людини дуже образно. Він говорив, що диявольський посланник скаже світу, що пересунув гору. Люди стануть підходити до цієї громаді, мацати її, і ніхто не зрозуміє, що перед ним не фізичне тіло, а ілюзія. Все виявляться загіпнотизованими, тільки віруючі врятуються.

Відео: Русский Ангел - Голос хлопця В`ячеслава



пророцтва отрока вячеслава Крашеніннікова

Пророцтва отрока В`ячеслава про останні часи

Матушка хлопчика впевнена, що сказане ним вже виконується. Почалося все з отримання ваучерів населенням пострадянських країн. Це диявольська папірець. Але вона є лише першим випробуванням, спокусою. Прийдуть часи, як свідчить останнє пророцтво отрока В`ячеслава, і всім в світі стануть роздавати однакові паспорти. Він назвав їх «привабливі папірці». Коли людина стане її брати, йому на лоб або зап`ястя правої руки поставлять диявольський знак «666». Зроблять це таємно. Люди не зрозуміють, що саме сталося. Коли ж велика частина населення планети виявиться «проштампованою» ( «ошестеренной, говорив юнак), знак цей проявиться на тілі. Люди спочатку будуть соромитися, ховати шістки. Але потім побачать, що інші нічого не боятися і перестануть звертати на знак увагу. Це і є останні часи. Кожен спокуситися на блага, доступні власникам паспорта, і відмовиться від душі.

Що стане з незгодними?

Не всі люди піддадуться дияволу. Віруючі постараються ухилитися від незавидною долі «ошестеренних». Їм буде важче інших. Адже їм не стануть продавати товарів. Віруючих чекає голод. Родичі, які отримали печатку, спочатку стануть їм допомагати, ділитися їжею. Але жодного шматочка не зможуть з`їсти православні. Чи не полізе їм в горло диявольська їжа або буде викинутий назад. А як залишиться їх зовсім мало, будуть влади за ними полювати. По дорогах пости зроблять і стануть насильно печатку ставити тим, у кого її немає. Як говорить пророцтво В`ячеслава - отрока Господа - необхідно подалі від міст йти і натуральним господарством жити. Тоді не доберуться влади до людей. А через час Господь прикриє своїх дітей вірних. Для інших вони будуть непомітними. Тільки підготуватися слід. Потрібно метал збирати і тканини. Нічого цього не можна буде дістати.

Останнім пророцтво отрока вячеслава

Про російською царя

Ще юнак передрікав, що Помазаник Божий повернеться на престол в Росії. Дати він не називав. А матінка не здогадалася запитати. Адже жив хлопчик ще в радянські часи, коли ніхто про такі речі не замислювався. Цар прийде в образі звичайної людини. Він буде розуміти, що відповідальність його велика. Іноді навіть думки шалені промайнуть в голові: невже мені царювати. Але відразу відкине їх. Тому як вважати себе буде простим, звичайним людиною. Як кажуть пророцтва отрока В`ячеслава Крашеніннікова, диригент він, дасть слабину, важко йому доведеться. Потрібно буде приймати страшні рішення щодо зрадників. Але Господь цієї людини не залишить. Сам через нього державні справи буде вершити. Багато людей допоможуть цьому обранцеві відновити країну, зробити її знову великою. І світ доведеться їм від диявольських сил захищати. Такі речі розповів світові маленький хлопчик - підліток В`ячеслав. А вірити чи ні пророку - вирішуйте самі.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!