Ти тут

Геєна вогненна, або що таке пекло?

Кожна людина має хоча б загальне уявлення про те, що таке рай і що таке пекло. Однак не кожен знає, як зароджувалися обидва вимірювання. В основному наші знання в цій області обмежуються уявленнями про Адама і Єву, скуштували заборонений плід і стали вигнанцями з раю. Але не все так просто. Адже рай ще потрібно було створити. Навіщо Творець вирішив це зробити і чому не став цим обмежуватися, створивши окреме місце для грішних душ під назвою пекло?

Відео: АТ, пекло, ТАРТАР, Гадесом, огонь пекельний, шеол, HELL

що таке пекловитоки буття

Колись Господь створив цей світ. Він зробив його досконалим і ідеальним з точки зору моралі людської. Бог і не думав про те, що коли-небудь гріхи і криваві смерті заплямують цей світ і зруйнують його, як картковий будиночок. Так і сталося.

Відео: АТ пекла ОГНЕННАЯ преісподні

гріхопадіння



Прекрасний світ з досконалими людьми, творцем якого був Господь, звалився. Виною всьому було бісівське гріхопадіння! Смерті і хвороби прийшли в цей світ ... Тепер людина не може жити вічно і слухати Божого слова, як того хотів сам Творець. врата в пеклоСвіт став смертним і тлінним. У ньому стали царювати хаос, лиха і нещастя. Грішники готувалися дізнатися, що таке пекло.

відщепенці Божі



Господь спочатку наповнив Собою все. Він дав всьому силу життя! Однак ті люди, що не захотіли бути залежними від Нього, пішли в розріз з думкою Господнім. Творець нікого не став примушувати любити і шанувати Себе. Однак ті, хто дозволив собі не любити Господа, не можуть з Ним і бути на одній землі. Найпершим грішником, що побажали відсторонитися від Всевишнього, був Сатана. Оскільки Творець був по всіх усюдах, то Йому довелося створити зовсім інше місце у Всесвіті, яке не несло б у собі нічого Божественного і тим більше Божого. Перед грішниками відчинилися врата в пекло (або в пекло диявола)! Саме так називається те саме місце для грішних душ, які не бажають сповідатися і каятися.

Загальне уявлення про пекло

Існує дуже багато уявлень про те, що таке пекло і як він улаштований. Наприклад, Данте в своїй "Божественної комедії" запевняє нас, що це місце з дев`яти кіл, кожен з яких - це певна "комірка" для тієї чи іншої душі людської. Вогонь - це постійна складова пекла. У будь-якої релігії світу пекло - це палаюче полум`я ненависті місце. Ісус назвав це місце "геєною вогненної". Назва походить від реально існуючої в Ізраїлі сміттєзвалища, на якій постійно палав вогонь.

Відео: УЕК - ДОРОГА В АД! Відмовтеся від ПРИЙНЯТТЯ ДРУКУ АНТИХРИСТА або закінчиться АДУ

сутність пекла

У пекла диявола немає життя і милості. Безвихідь і муки поглинули це місце ... Демони пекла на чолі з самим сатаною цілу вічність ізгаляются над грішними душами. Людина, що потрапила сюди, буде цілу вічність пізнавати, що таке бути без Господа Бога. Найстрашніше в усьому цьому - грішна душа не зможе нічого вже змінити. Відтепер і назавжди вона буде перебувати поруч з демонами і дияволом.демони пекла Будь-яку людину, дізнався, що таке пекло, чекають кілька незвичайних моментів:

Відео: This is Хорошо - Примарний сміттяр (*) про (*)

  • здивування тим, що пекло існує насправді;
  • швидкі терміни попадання в це сумнівне місце (адже кожен з нас вважає, що часу для примирення з Богом - хоч відбавляй);
  • в огонь пекельний, поряд з простими грішниками, дуже багато людей, що були в день життя священнослужителями (адже можна автоматично виконувати церковні обряди, маючи при цьому кам`яне серце);
  • пекло не без добрих душ (зустрічаються там і хороші люди);
  • муки ніколи не закінчаться!
Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!