Ти тут

Дуже сильна і дієва молитва на удачу

Напевно багатьом доводилося відчувати на собі чудодійну силу молитви. Але для того щоб вона подіяла, потрібно дійсно вірити в те, що це допоможе. Потрібно всією душею бажати, щоб в житті вашої відбулося оновлення в кращу сторону, і тоді буде не настільки важливо, чи правильно вами прочитана молитва на удачу або на любов. Адже це не чаклунський змова, в якому не рекомендується міняти слова місцями, це прохання, заклик, що виходить із самого серця. Крім того, існує думка, що чим простіше розмовляєш зі Всевишнім, тим швидше будеш їм почутий. Єдина умова: говорити треба дійсно щиро і з вірою, так, як би ви говорили зі своїм батьком.

Відео: Батьківські молитви за дітей

Якщо ви всім серцем, всією душею бажаєте хороших змін в житті, то напевно вам стане в нагоді ритуальна молитва на удачу в справах. При виконанні цього обряду протягом 21-го дня, Всесвіт неодмінно пошле вам жадане оновлення, і удача повернеться до вас обличчям. Для того щоб проводити даний ритуал, вам потрібно відвести для цього спеціальне місце або окрему кімнату, де ніхто вас не турбуватиме хоча б 30-40 хвилин. Це містечко обладнайте на свій смак: його можна прикрасити квітами, камінням, свічками, іконами і т.д.

Дана молитва на удачу - це ваша практика, ваше власне творіння внутрішніх образів. Це ваша бесіда з Творцем Всесвіту, ваше найщиріше звернення до Нього. Постарайтеся відчути все таїнство цієї практики, всю священність ритуалу, для проведення якого вам потрібно запалити три свічки і поставити приємну, тиху музику. Якщо у вас немає ікони, це не страшно, адже Господь всюди, і, перш за все, у вашому серці.



Дана молитва на удачу в роботі і інших справах підходить абсолютно будь-якій людині, незалежно від його релігійних переконань. Щоб прочитати її, необхідно внутрішнім поглядом зануритися в своє серце і відчути в ньому знаходилась ясність і вічний вогонь любові, співчуття і доброти до всього світу і людям. Після цього зверніть увагу на полум`я свічки, що горіла перед вами: якщо її полум`я колишеться, значить, немає в вашому внутрішньому світі гармонії. Все, що є всередині вас - це напруга, гнів, образа. Розслабтеся, гармонізує і заспокойте себе, свої спонукання і почуття. Уявіть, що кожна з ваших думок і емоцій проходить крізь полум`я і очищає серце і розум.



Нехай вся гіркота, ревнощі і отруйна життя невдоволення покинуть вашу душу і очистяться в полум`я. Нехай у вогні свічки згорить все роздратування і вся ненависть, що накопичилися у вашому сонячному сплетінні. Коли ваше ментальне тіло очиститься полум`ям, ви побачите, що тепер воно спокійне, світле і ясне. Коли вогник стане абсолютно нерухомим, а ви відчуєте себе в повній гармонії зі своєю душею, подякуйте Всевишнього за те життя, що Він вам подарував, і, перш ніж буде виголошена молитва на удачу, прочитайте «Отче наш».

Після цього від щирого серця моліться, вимовляючи такі слова: «Господи, я розумію і усвідомлюю, що всі мої образи, гнів, роздратування (перерахуйте всі свої негативні сторони характеру і емоції) з`явилися лише через те, що не був я возз`єднував зі світлом своєї власної душі. З`явилися вони тільки тому, що більшу частину мого часу і мого життя я був возз`єднував зі своїм его, яке наповнене недовірою до людей, страхами перед світом. Зараз я чітко усвідомлюю, що це було не що інше, як недовіра до тебе, Господи. Прости мене, грішного, за нього, за мою дурість. Я розумію зараз, що все суще, все люди, все події мого життя - все це послано мені тобою, Господи. І зараз я готовий змінити моє сприйняття світу і людей, я готовий сприймати їх як посланих мені тобою. Священно все, що оточує мене. Все це несе для мене особливий сенс. І зараз я це розумію і усвідомлюю. Тільки так я можу стати справжнім Творцем свого власного життя, адже я усвідомлюю, що веде мене Великий Божественний Дух Господа. Зараз я створюю і моделюю мою долю, і моя віра в Бога є моя доля, і означає вона незмінну віру в добро. У самому радісному очікуванні дива я живу, тільки найкраще наздоганяє мене і приходить до мене. Творець посилає мені воістину значущі події і людей, важливих для моєї долі. Я знаю: все це священне, і воно принесе мені справжню долю, визначену мені, де я успішний і щасливий, а мої стосунки з друзями і близькими людьми - щирими, теплі та щирі.

Відео: Молитва від пристріту, псування і хвороб

Всі мої думки - Божественні, Бог присутній в них. Вони - це насіння істини, добра і краси, і зараз я засіваю насінням любові, радості, миру, успіху і добра сади мого розуму. Цей сад - Божественний, і він дасть щедрий урожай. Краса і слава Господа будуть завжди виявлятися в моєму житті. Я зростаю і я щасливий. Дякую Тобі, Отче! »

Кажуть, ця молитва на удачу дійсно дуже сильна. Головне - щиро вірити і проводити ритуал, не пропускаючи жодного дня.

Поділися в соц мережах:

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Схожі повідомлення


Увага, тільки СЬОГОДНІ!